Laura Ross combineert latin en foxtrot

Zangeres Laura Ross wilde haar hele carrière lang al een single hebben die langzaam begint en dan een feestsfeer geeft. Samen met tekstschrijver Bram Koning heeft ze dat nu gemaakt door de foxtrot te combineren met latin. Hieruit is de nieuwe single ‘Dans met mij’ ontstaan.

“Ik wilde muziek in foxtrot-stijl en daarbij echt dansbaar.”, vertelt Laura Ross. Met dat idee is ze naar tekstschrijver Bram Koning gegaan. “Toen kwam Bram met het idee van latin en toen hebben we latin en foxtrot gecombineerd”, vervolgt de zangeres. Door deze combinatie gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Laura wilde namelijk al haar hele carrière lang al een single hebben die langzaam begint en daarna de feestsfeer geeft.

Ook de tekst van de nieuwe single ‘Dans met mij’ is op Laura Ross haar lijf geschreven. Het is gebaseerd op haar verhaal, maar is toch ook iets waar iedereen zich waarschijnlijk wel in kan vinden. “Iedereen heeft wel iemand of meerdere personen die jou overeind helpt.”, zo legt ze uit. Overigens gaan bijna alle singles van Laura over haar leven en wat ze heeft meegemaakt. Dat én de vrolijkheid zijn wel dé overeenkomsten met haar vorige single. “Alleen het is toch wel anders dan‘Jij en ik’.”, aldus Laura Ross uit Oss over haar nieuwe single ‘Dans met mij’.