Jose Sep  – Geen minuut meer zonder jou

Met haar nieuwste single ‘Geen Minuut Meer Zonder Jou’, laat José horen waar ze voor staat: gezelligheid! Zeg je José Sep dan denk je meteen aan een dosis vrolijke energie. In dit nieuwe lied, geschreven door Olav Hesselmans en Pascal de Vormer, zingt José over die ene, degene die altijd achter je staat, die liefde of vriend voor het leven.

We hebben allemaal iemand om ons heen die er altijd voor je is, die je vasthoudt wanneer het tegenzit. Of het nu die dierbare vriend of vriendin is, of je allerliefste. De goedlachse zangeres is ervan overtuigd dat dit liedje weer luidkeels kan worden meegezongen tijdens haar optredens die in de planning staan de komende tijd in Nederland en Vlaanderen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .