Dick Fijn – Groente moet je rijden en niet eten!

Het is alweer de 5e single van de jongste zingende ’truckchauffeur’ van ons land. Dick Fijn uit ’t Loo – Oldebroek behaalde met ‘Gewoon een trucker’ een enorme hit en een #1 positie in de Spotify top 50.
De oom van Dick kwam op dit bijzondere idee, dat gaf tekstschrijver John Collee vervolgens de inspiratie voor ‘Groente moet je rijden en niet eten!’. Een kreet wat veelal wordt gebruikt onder de chauffeurs.
In de studio van Arjan Venemann in Nederhorst den Berg werd de ietwat meer stoerdere sound ontwikkeld, het country gevoel komt hier echt naar boven. Dick vertelt hierin ook iets meer over zijn leven, over de leuke feestjes en motorcrossen, dingen wat hij graag doet. Inmiddels weet hij menig truckchauffeur te plezieren met zijn vrolijke repertoire, en als je het hem vraagt is dit nog maar het begin. ‘Groente moet je rijden en niet eten’ is vanaf nu ook verkrijgbaar op Spotify en te zien op YouTube.

AVMusic