Debuutsingle Michael Willemsen heet “Vol verlangen”.

Een heerlijke debuutsingle is het geworden, met een lekkere zomerse beat, met prachtig ingespeelde live trompetten en accordeon solo’s. Zanger Michael Willemsen uit Deventer (1985) zingt al een behoorlijk lange periode.

 

In en rondom zijn woonplaats is hij een graag geziene entertainer op feesten en in de kroegen. Daarnaast is hij ook dansleraar die maarliefst 7 Europese titels Linedance op zijn naam heeft staan. Al jaren loopt hij met het idee rond om een eigen single op te nemen en de stap te maken naar de commerciële radiowereld. Met die gedachten zocht hij contact met de bekende tekstschrijver en producer André Kooiman uit Raamsdonksveer. Die schreef en produceerde zijn debuut single getiteld; “Vol verlangen”. Het nummer heeft een heerlijk zomerse beat met prachtig ingespeelde live trompetten en accordeon solo’s. Dit geeft het nummer een fantastisch live zound, waardoor de hoge toonsoort van Michael prachtig tot zijn recht komt.
De single “Vol verlangen” is vanaf eind Juli 2020 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. Tevens is er vanaf dan ook een mooie videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze fantastisch klinkende zomer single geeft Michael Willemse een schitterend visitekaartje af met een hoog nivo qua zang en muzikaliteit. Hiermee gaat hij ongetwijfeld veel liefhebbers van het Nederlandstalige lied verrassen en verblijden!