Danny Froger neemt afscheid als zanger bij café Bolle Jan.

Na 6 geweldige jaren neemt Danny Froger met pijn in zijn hart afscheid als zanger bij het gezelligste café van Nederland waar hij zoveel fantastische en geweldige avonden/nachten heeft mogen beleven!

Danny;

Wat heb ik mega veel aan deze plek te danken en wat heb ik daar verschrikkelijk veel geleerd. Ik wil mijn oom en tante  Ron en Nance bedanken voor de kans die ze mij 6 jaar geleden geboden hebben. Ik kwam binnen als een jochie die leuk een half uurtje kon zingen en vertrek als man die een hele avond kan knallen van half 9 tot 4 uur in de nacht! Ook wil ik al het personeel bedanken waar ik zo verschrikkelijk veel mee gelachen heb die afgelopen jaren. En als laatste wil ik de klanten bedanken!! Iedere avond weer was het een feest jullie te mogen vermaken en er samen met jullie een te gekke avond van te maken. Waar een deur sluit gaan andere deuren open, ik heb deze keuze gemaakt omdat er in deze gekke corona tijd andere spannende dingen op mijn pad zijn gekomen waar ik helaas nog weinig over kan vertellen maar het heeft zeker met muziek te maken!! Aanstaande zaterdag zal het voor mij als zanger stoppen in Cafe Bolle Jan maar zal ik daar nog heel vaak aan de bar te vinden zijn. Nogmaals dank jullie wel en we gaan aanstaande zaterdag nog 1 keer knallen in de gezelligste kroeg van Nederland  Cafe Bolle Jan.

Foto credits Danny Froger.

Facebook Danny Froger