BRUMMENSE SINGER/SONGWRITER BRENGT DEBUUTSINGLE UIT

“A Better Me” is de eerste single van de Brummense singer/songwriter Cas du Pree. Tijdens deze onzekere tijden is de single over het overwinnen van onzekerheid meer dan actueel.

De debuutsingle genaamd “A Better Me” is op alle grote streaming platforms, zoals Spotify en ITunes te vinden. In het eerste weekend werd het nummer erkend als een gevoelige en herkenbare ballad, waarin onzekerheden overwinnen en een nieuwe stap durven zetten, centraal staan. De single heeft al ruim 20.000 streams weten te genereren in het eerste weekend.
Cas du Pree heeft lang naar dit moment toegewerkt, maar de stap niet eerder durven zetten. Na 20 jaar heeft hij het gevoel hier klaar voor te zijn en heeft hij de stap gezet. “In muziek zit geen toekomst, dan moet je uitzonderlijk goed zijn, is mij altijd verteld. Wanneer iets uit het hart komt, zal het mensen raken ongeacht hoe goed je bent.” Aldus Cas du Pree.
Nadat hij diverse dingen had gedaan werd in 2019 de muziek serieuzer, hij begon een A Capella vocal group waar hij zelf zong als tenor en begon hij met het schrijven van eigen muziek wat resulteerde in de debuut single “A Better Me”
Met deze single hoopt Cas du Pree mensen te raken en dat mensen zich kunnen herkennen in de boodschap van het nummer. Het ultieme teken van erkenning is dat de single gestreamd wordt en mensen inspireert om hun dromen
achterna te gaan.