AUTOBIOGRAFISCH NUMMER IS DEBUUT SINGLE VAN JAN STAVAST

Jan Stavast, geboren in 1967, woonachtig te Borger, heeft een enorme passie voor zingen. Vanaf zijn 15e jaar is hij met muziek bezig.

Jan; “Ik heb in verschillende bandjes gespeeld als drummer en zanger. Wij speelden op bruiloften en feestavonden. Eind jaren ‘90 ben ik solo gaan optreden, en heb ik vele muziekavonden mogen verzorgen als zanger en entertainer. In 2010 ben ik een transportbedrijf begonnen waardoor er steeds minder tijd over bleef voor mijn hobby. Alleen thuis zingen en af en toe een optreden. Het transportbedrijf loopt goed en ik krijg meer tijd om mijn hobby weer op te pakken. Een wens van mij was om een eigen nummer en een eigen album te maken. Deze wens ga ik dus waarmaken, want mijn eerste eigen nummer ‘’Ik denk aan jou’’ komt op 1 augustus 2020 uit. Het nummer gaat over de liefde van mijn leven die mij overal in steunt en waar ik heel gelukkig mee ben. We hebben een bijbehorende videoclip gemaakt die gebaseerd is op ons verhaal. De komende tijd werken we aan meer nummers voor een album. Hier heb ik heel veel zin in en ik hoop dat deze nummers ook veel gedraaid zullen gaan worden op verschillende radiozenders met muziek die mensen aanspreekt. U kunt mij boeken om een aantal nummers te zingen,maar u kunt mij ook boeken voor een avondvullend programma. Een eigen geluid set is aanwezig. Mijn repertoire bestaat uit Nederlandstalig, Engels en Duits voor jong en oud. Ik hoop met mijn muziek mensen te kunnen raken, vermaken en blij te maken.