ANDY SAMPERMANS KOMT MET NIEUWE SINGLE “NU LACH IK”

Andy Sampermans uit het Belgisch Turnhout staat al sinds zijn achttiende als zanger op de planken, heeft al meerdere liedjes uitgebracht. De charmezanger uit Turnhout heeft nieuwe single “Nu lach ik” laten schrijven door Frank van Etten.
Frank van Etten en ik zaten samen te brainstormen over de singel, ik vertelde hoe een deel van mijn verleden was en hoe ik de toekomst zag. Hij heeft dit zo mooi verwoord in mijn nieuwe singel “Nu lach ik” waar ik hem heel dankbaar voor ben. Mijn hart gaat uit naar muziek omdat het voor mij de beste methode is om mijn verleden een echt verhaal toe te kennen. In mijn muziek uit ik mijn gevoelens daarom hou ik zo van muziek en kan ik op deze manier ook andere bekoren met mijn woorden. Dit omdat ik me in het dagelijks leven mij niet zo kan uiten ik ben nl een heel timide persoon. Aldus Andy Sampermans
Natuurlijk hoopt Andy dat ook dit nummer “Nu lach ik” het ook weer goed gaat doen op de radio en Tv in Nederland, zijn vorige nummers werden ook lekker gedraaid en waren vaak te zien op TV Oranje.