Zomer in Zoutelande …. zomerhit van 2020

Enige maanden geleden kwam een radioman uit Zeeland met het idee bij Kevin Village of hij een Nederlandse tekst kon maken op een bestaand nummer welke hij al jaren in zijn hoofd heeft zitten.

Dat was niet tegen dovemans oren want Kevin belde zijn maatje Peter Wessels en samen maakten ze “Zomer in Zoutelande”. Omdat er ook een vrouwenstem bij hoort werd Inge Maria gevraagd hiervoor. Deze zangeres die vele successen op haar naam heeft staan kon zoals ze zelf zegt “tegen dit verzoek van deze twee lieverds geen nee zeggen”. En hier is het resultaat Sacramento en dan met een tekst “Zomer in Zoutelande”. De mailbox van Kevin Village is bijn a te klein weant dagelijks stromen de berichten binnen uit zowel Nederland maar ook het buitenland heeft het nummer gehoord. Omroep Zeeland heeft het nummer in de playlijst gezet en ook Radio 5 zal deze zomerhit opnemen. Enthousiasme van Tineke de Nooy is zo groot dat ze Kevin Village kost wat kost morgen (zaterdag 11 juli) in haar uitzending wil hebben waarin hij gaat vertellen over het ontstaan van dit nummer en de plannen voor dit nummer.