Youri Sprenkels – Raad je mijn gedachte

‘Raad je mijn gedachten’ is de vierde single van Youri Sprenkels die opgenomen is bij The Boom!Music in Breda. Als je dan bedenkt dat de samenwerking met producer Frank Verkooyen pas in 2019 van start ging, kunnen we niet anders concluderen dat Youri weet wat hij wil, namelijk veel liedjes opnemen en elk weekend op de bühne staan om het publiek vermaken.

Het van oorsprong Italiaanse lied kwam Youri tegen op internet. Ondanks dat het heel iets anders is dan we ondertussen van hem gewend zijn is dit geen ‘lang leve de lol’ feestplaat. ‘Ik had de wens om ooit een zomers nummer op te nemen. Frank vond het een uitdaging om er een eigen draai aan te geven en vroeg Femke Reuvers om de tekst te schrijven. Zwoele nachten vormen de basis van dit temperamentvolle liedje. Om het plaatje compleet te maken zijn de beelden van de clip geschoten in het Italiaanse Valsolda.