VINCE KOMT MET ZIJN ZOMERSINGLE “LANGE HETE ZOMER”

Vince, bekend van de singles “Jij & Ik” en “We zijn gelukkig met elkaar” heeft i.s.m. producer/songwriter Martin Sterken de heerlijke zomerschlager “Lange Hete Zomer” opgenomen.

Volgens Vince is het nu de juiste tijd om deze vrolijke plaat te lanceren. ‘Ik ging drie weken geleden naar Martin toe om over een nieuwe single te praten en daarbij presenteerde Martin mij de door hem geschreven schlagersong. Het voelde gelijk goed en we zijn er met het hele team mee aan de slag gegaan. Martin voelt precies aan waar mijn hart ligt: Nederlandstalige liedjes overgoten met een Duitse sound. Volgens mijn fans past dit genre dan ook het beste bij
mij’, onthult Vince.
De zomerse sferen komen ook terug in de clip die door cameraman Robert Vegt is gemaakt. We hebben besloten om in ons eigen land de zon op te zoeken en dat is fantastisch gelukt op Texel! Want voor de zon hoef je niet altijd naar het buitenland te gaan’, glundert de uit Leeuwarden afkomstige Vince.
Op maandag 13 juli 2020 hadden de luisteraars van RADIONL de primeur. In het programma Op Volle Kracht’ heeft Hessel Wijkstra om 13.45 uur “Lange Hete Zomer” landelijk gepresenteerd aan het Nederlandse publiek. Na de landelijke primeur zal op YouTube de videoclip verschijnen en is de single te vinden op de bekende streaming portals.
Het zal ook niemand ontgaan zijn dat het duet “Dit is het moment” dat Vince samen met Maria Goosen twee maanden geleden heft gepresenteerd, ontzettend veel media aandacht heeft gekregen. Daarnaast werd dit lied bij vrijwel elk Nederlandstalig radiostation veelvuldig gedraaid. Op de vraag of er een vervolg komt laat Vince weten dat zowel Maria als hij momenteel druk zijn met hun eigen solocarrière. Maar je weet maar nooit!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cbNzURWNjfw

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .