VAN MARCO BAKKER NAAR MARIUS

Nieuwe single met de titel “Jammer genoeg”, een nieuwe naam Marius en een nieuwmanagement Knock Knock Events voor deze zanger uit Medemblik Het lied stem muzikale talenten liet horen. Pas nadat deze zanger in contact kwam met Martin deJager in 2017 is dit verder gegroeid.
Een zanger die geboren is in Enkhuizen en later verhuisde naar met mooie Medemblik is bekend onder de naam Marco Bakker. Dit is gegroeid omdat hij soms mee ging als chauffeur en geluidsman en als hem dan gevraagd werd om een liedje te zingen deed hij dit met liefde en plezier. Maar zoals altijd, komt van het een vaak het ander en zo ging dit ook bij Marco.
Sinds 2018 begon Marco meer te zingen in cafés en in 2019 bracht hij een cover uit. Deze cover was van Jannes Griekenland. Later kwam de kans om op grotere podiums optredens te verzorgen. Vanaf dat moment wilde Marco ook van zichzelf iets gaan uitbrengen. Marco bracht het nummer “Jouw ogen zeggen mij” was zoals gezegd zijn debuutsingel en wat tot stand kwam doordat Marco vaak liedjes zingt van zanger Alex en veel succes heeft met het nummer “Adio Amore”. Marco wilde graag in die trend zijn muzikale carrière voortzetten.
Nadat hij in contact kwam met Joris van Dijk van Sonic Solution werd door Joris het nummer “Jouw ogen zeggen mij” geschreven. Toen Marco het nummer hoorde was hij meteen enthousiast. Inmiddels zijn we weer wat verder en heeft Marco een aantal stappen gezet om met zijn muziek een mooie plaats in Nederland Muziek land
te veroveren.
Zijn naam Marco Bakker is inmiddels veranderd in Marius. Want immers is er maar één zanger in Nederland die Marco Bakker heet. Vandaag komt Marius dan met een nieuwe singel via Knock Knock Music Label met als titel “Jammer genoeg”. Wij zullen van Marius dus nog genoeg gaan horen en zien.

https://www.youtube.com/watch?v=9aLpsbf_L5M