Vaderlandse liederen door Geke op ‘Geluckig Vaderland`.

Na het online uitkomen in juni van de CD `In `t groene dal` met liederen uit de vorige eeuw, speciaal voor oudere mensen die het nu zo moeilijk hebben in Coronatijd, brengt Geke nu de CD online uit met Vaderlandse liederen `Geluckig Vaderland`.

De titel verraadt al dat het nu vooral gaat om vaderlandse liederen, over: ons land, het water en de zee, de natuur, onze historie, onze strijd voor de nationale vrijheid en voor onze godsdienstvrijheid en niet te vergeten ons Oranjehuis. De CD wordt afgesloten met het volkslied: het Wilhelmus. Na de CD `In t` groene dal` is hier nu een verzameling klassieke liederen, die bij hopelijk duizenden Nederlandse de vreugde van herkenning zal opwekken, en die wellicht bij de jongere generatie begrip zal kweken voor een zangcultuur, die wij eens hadden. De oude liederen van de CD`s  `Ìn `t groene dal `en `Geluckig vaderland ` zijn  goed te gebruiken bij bv. de Zing-Cirkels die erin heel Nederland ontstaan: Zingen met demente bejaarden.

De single van deze CD is het lied:` Mijn Nederland`(=Waar de blanke top der duinen) gezongen door Geke, samen met haar oud leerling René Romkes, en Geke`s Tiental.

De begeleiding is in handen van Benny Ludemann. Eurosound Herveld deed de opnamen. Via Spotify iTunes en dergelijke is deze CD vanaf nu te streamen.

Het online uitkomen van alle cd`s van Geke`s Tiental is een actie in verband met 40 jaar Geke`s Tiental in 2020.