SBS 6 maakt realitysoap over onontdekte volkszangers

SBS komt dit najaar met een realityserie over nog niet ontdekte volkszangers. Het programma heet Ik Geloof In Mij en wordt gemaakt door Zodiak, het bedrijf achter Zon Zuipen Ziekenhuis. Dat heeft de tv-zender laten weten. De cast van de serie bestaat uit zangers die het grote publiek nog niet kent.

 

“De rasentertainers staan allemaal op een verschillend punt in hun carrière, maar willen niets anders dan hun droom najagen en het uitvoeren van hun ultieme passie: zingen en optreden“, zo klinkt het.
Zenderbaas René Oosterman denkt dat het hartstikke leuk wordt. “Marco Borsato, Frans Bauer, Guus Meeuwis, André Hazes, Tino Martin… In dit nieuwe realityprogramma volgen we artiesten die ervan overtuigd zijn dat zij in dit rijtje bekende Nederlandse zangers thuis horen.”
René vindt het leuk dat SBS 6 het Nederlandse muziekgenre hiermee een boost kan geven. “Wij zijn verheugd dat we in Ik geloof in mij deze zeer ambitieuze entertainers een podium kunnen bieden en kijken uit naar de opnames, waarin we ze beter leren kennen en hun jacht naar eeuwige roem volgen.”
SBS 6 denkt dat het programma veel ingrediënten in huis heeft om een hit te worden. “Het volste vertrouwen in de ingeslagen weg, de intense wil om in de spotlights te staan én de altijd aanwezige honger naar succes. Het zijn enkele factoren die veel onontdekte Nederlandstalige artiesten met elkaar gemeen hebben.”