Sandra Strating straalt als ze terug denkt aan die ” Mooie Zomer”

Sandra Strating, geboren en nooit meer vertrokken uit  Emmercompascuum. In 2019 scoorde ze met het nummer “Niets staat mij in de weg” en met die single heeft ze veel Airplay gehaald en tevens opgetreden in  het populaire TV programma “Het Artiestenfestival.

Het waren maanden waarin ze genoot van het succes en het werd duidelijk er moest een opvolger komen. Tijdens die zoektocht kwam ze in kontakt met Tim Hemme . Tim  heeft een muziekschool maar heeft ook ervaring in de muziek want heeft jaren in een stemmingsorkest gezeten. Vandaag de dag is hij dagelijks bezig met het maken van composities en een van deze composities liet hij horen aan Sandra. De altijd goedlachse Drent vond de melodie zeer lekker in het gehoor liggen. Omdat er nog geen tekst bij was werd er een nieuwe afspraak gemaakt en Tim zou zorgen dat hij dan ook een tekst zou hebben. Die taak gaf hij al snel door aan zijn “vaste” tekstschrijfster Angela Radtke. Zij gaf de melodie een zomerse tekst en het resultaat werd in een volgende afspraak van Tim en Sandra besproken. Beide waren enorm enthousiast en de afspraak met de studio werd gemaakt en het resultaat is nu verschenen. “Mooie Zomer” is de titel en vanaf vandaag officieel de 2e single van Sandra Strating.  Niets zal haar in de weg staan om een volgende stap in de vaderlandse showbizz te maken. Laat binnenkort alles weer “normaal” zijn want dan zal de agenda weer snel gevuld worden met optredens en die optredens zullen niet beperkt blijven tot binnen de provincie grens. Wil je bij blijven over alles wat met Sandra Strating te maken heeft ze heeft facebook en daar te vinden via www.facebook.com/sandra.strating.7