Nieuwe single van GLENN THIENPONDT

Glenn Thienpondt is al een gekende naam in de Vlaamse showbizz. De jonge zanger nam in het jaar 2016 deel aan Komen Eten opTV VIER en heeft dit ook gewonnen daardoor kunnen mensen hem misschien wel herkennen.

Ook was Glenn in 2016 Prins Carnaval van België.

In juli 2018 kwam Glenn ook uit met zijn eerste eigen single “Dans vanavond met mij” deze werd geproducet in de Artsound Studio, met arrangementen van Jean-Pierre Kerkhofs. Hij valt onder het muzieklabel RS Muziek. Niet veel later trok Glenn Thienpondt terug de studio in en op 14 februari 2019 kwam zijn 2 de single ‘ In Jouw Ogen staat Geschreven uit ‘ deze single deed het opnieuw heel goed. Daarna kwam Glenn al snel uit met een zomersingle 2019 dit was 1tje van formaat, getiteld ‘Door Jou’ ook deze Single deed het alweer heel goed in alle Vlaamse top’s. Glenn liet niet op zich wachten met een nieuwe single!!
‘Droom Met Mij’ een hele mooie cover op de gekende Hit You’r my heart,you’r my soul van modern talking. Deze sloeg direct aan bij verschillende radio’s en kreeg speciale plaatjes in de verschillende programma’s van de muziek wereld. Zelf tot de prachtplaat van de week. Sinds een paar weken geleden kwam Glenn uit men zijn nieuwste single een partymix van de gekende Koos Alberts !!

‘Ik Verscheurde Je Foto’ ook dit nummer deed het net als alle andere nummers terug heel goed. Na het uitbrengen van een aantal covers is Glenn klaar om uit te komen met een eigen nummer geschreven door Wendy D’joos en geproduceerd door Jean-pierre Kerkhofs van de Artsound studio. Glenn koos om het nummer Can’t takes My Eyes off You te herwerken naar een leuke zomerplaat met de nodige beat en feestvermogen met als titel ‘Zag Ik Jou Eerder’. Glenn Thienpondt is te horen op de grootste radio’s van de Vlaamse muziek.
Glenn is dus een gelukkig artiest die jullie met veel plezier en altijd met een stralende lach zal begroeten.
Alle Single kwamen onder het Label van R.S.Muziek uit
www.rsmuziek.com