Nieuw opkomend multitalent Kareltje lanceert eerst single “Broertje”

De in Emmen geboren, 23-jarige zanger Kareltje is al vanaf zijn jonge jaren creatief bezig met het maken van eigen muziek. Gedurende zijn tiener jaren ontwikkelt hij zich tot producent van rapbeats en ontdekt hij zijn talent als tekstschrijver.

Al deze skills zijn samengevoegd in zijn allereerste single “Broertje”, die op 1 juli werd gelanceerd.

Wanneer Kareltje op zijn 10e jaar van eigen zakgeld een gitaar koopt, leert hij zichzelf met behulp van YouTube dit instrument te bespelen. Gedreven door passie en talent daagt hij zich steeds opnieuw uit. Zo begint hij op zijn 15e jaar met het maken van rapbeats. Urenlang sluit hij zichzelf in z’n kamertje op, om zijn creativiteit om te zetten in nieuwe ritmische loops. Op zijn 21e komt daar een nieuwe uitdaging bij, hij begint met het schrijven van eigen songteksten.

Het maken van muziek en ontwikkelen van nieuwe nummers behoort inmiddels tot een dagelijks ritme van Kareltje. En niet zonder resultaat! In mei jl. tekent het multitalent een contract bij platenlabel Toekomst Music, die jonge, getalenteerde artiesten graag een kans geven.

In zijn nummer “Broertje” zingt en rapt Kareltje over iedereen die tegenslagen heeft, maar je kan altijd bouwen op familie. Een band met de mensen, die het dichtst bij je staan en op wie je altijd kunt rekenen. De tekst voor dit pakkende nummer is door Kareltje geschreven en de muziek door Antonie Lowenthal. In samenwerking met het producersteam van John Dirne in de White Villa Studio’s is deze eerste single opgenomen.

Met het nummer “Broertje” komt er een grote droom voor Kareltje uit. Zijn eerste single wordt op 1 juli 2020 gelanceerd, onder label van Toekomst Music. Dit moment staat voor het begin van een veelbelovende toekomst.

Het nummer “Broertje” is vanaf vandaag te downloaden of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen. Wil je op de hoogte blijven van zijn veel belovende toekomst? Volg Kareltje dan op zijn social media.