Met “De Bass Moet Knallen” verklaart Rudi Rozenberg het feestcircuit officieel weer voor geopend!

De meest onderscheidende party act van dit moment, “Rudi Rozenberg” bracht begin dit jaar een fantastische debuutsingle op de markt met als titel; “Sex in the Snow”. Deze single leverde hem direct een notering op in de I-tunes top 100!
Hoog tijd voor een opvolger dus, en wat voor één: “De Bass Moet Knallen” is de titel van zijn nieuwe single en knallen doet hij absoluut. Een aantrekkelijke plaat met een hoog meezing gehalte wat iedereen weer in een vrolijke stemming zal brengen.
De productie van deze feesthit lag in handen van de bekende multi-producer André Kooiman. Hij maakte voor Rudi een echte party plaat met een dikke beat, vette synths en een tekst die niet meer uit je hoofd gaat.
Ook in de videoclip gaat Rudi helemaal los. Met fragmenten van veel collega DJ’s en collega artiesten die zijn plaat massaal omarmen, zoals o.a. Stef Ekkel, DJ JEAN en de Havenzangers, zien we iedereen op zijn favoriete spot; de bühne!
Wekelijks staat Rudi Rozenberg op grote en kleine feesten in heel Nederland waar hij steeds opnieuw de tent compleet uit zijn dak laat gaan. Met zijn markante Tiroler outfit en zijn foute Duitse tongval is hij absoluut een opvallende verschijning. De start van deze maand betekent voor iedereen uit de muziekindustrie het begin van de verdere versoepelingen. Het is daarom ook geen toeval dat Rudi Rozenberg, juist nu, samen met heel Nederland de Bass weer laat knallen!
Zijn nieuwste single “De Bass Moet Knallen” is vanaf juli 2020 verkrijgbaar bij alle grote download en streaming portals via het label van AKMP.  De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze nieuwe single heeft Rudi Rozenberg een potentiële feesthit gemaakt die ongetwijfeld veel gedraaid gaat worden door de feest-DJ’s van Nederland en ver daarbuiten!

AKMP/rudirozenberg.nl