Megapiratenfestijn Drive-inn in Kalkar Duitsland gaat niet door.

Afgelopen week heeft het team van het Mega Piraten Festijn, vol geloof een evenement in de markt gezet, het Megapiratenfestijn Drive-inn in Kalkar Duitsland. Naast de vele positieve reactie kregen ze ook heel veel negatieve.

Mega Piraten Festijn laat verder weten; Het is gebleken dat niet iedereen klaar voor is om weer een evenement te bezoeken. Om nog meer negatieve publiciteit te voorkomen hebben we besloten om dit evenement NIET door te laten gaan.
Iedereen die een ticket heeft gekocht ontvangt z.s.m. (Paylogic geeft aan tussen de 4- en 6 weken) het gehele bedrag retour op de rekening waarvan het is overgemaakt. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Het is een geautomatiseerd proces, wat echter opstarttijd vergt.
Wij hopen na berichtgeving van uit de overheid met beter nieuws te kunnen komen inzake de Mega Piraten Festijnen voor het tweede halfjaar, aldus het team.
.