MARY VAN BAAL KOMT MET EEN AUTOBIOGRAFISCH NUMMER

Mary van Baal uit Rheden komt met een zeer gevoelige nummer over haar leven, en dat dit niet altijd even makkelijk was vertelt ze zelf.
Mijn naam is Mary van Baal en verwerk mijn verleden in mijn muziek, op mijn levenspad heb ik al veel dingen meegemaakt. Zo ben ik afgestaan bij mijn geboorte en ben groot gebracht in een pleeggezin, waar niet altijd alles even soepel liep.
Ik ben dus niet opgevoed door mijn biologische ouders, dit is ook het geval bij mijn kleinkind, echter kent zij wel haar ouders en gaat daar ook regelmatig naar toe, maar door omstandigheden kan zij thuis niet wonen. Vaak zegt ze dan ook “Oma ik mis mama en papa”, door wat ik zelf heb meegemaakt weet ik precies hoe zij zich voelt, want ik weet goed wat missen is! Dat bracht mij op het idee hier een liedje over te laten schrijven en wel door Frank van Etten, die als geen ander mijn gevoelens in een liedje kan verwerken en zo ontstond dit autobiografisch nummer “De cirkel van mijn leven”
Naast Frank van Etten heb ik ook veel met Melanie te maken, zij is mijn steun en toeverlaat als ik dat nodig heb, maar in de studio is ook een bijzondere lieve man die mij altijd weer op mijn gemak stelt als ik ga opnemen en dat is Jasar, ik ben echt blij met deze mensen die naast hun vak ook zeer menselijk zijn en liefde geven.
Op de videoclip ben ik samen te zien met mijn kleindochter ‘Jaimy’, voor haar zing ik dan ook dit liedje “De cirkel van mijn leven” maar voor anderen zal het ook wel herkenbaar zijn in het missen van iets of iemand
De videoclip is opgenomen door BC Eye Media en dat is gedaan in het prachtige natuurgebied de Posbank in Rheden, de samenwerking met Bart was heel fijn. Ik wil dan ook iedereen bedanken die het mede mogelijk hebben gemaakt dit nummer tot een mooie productie te maken.