‘Laat de zon in je hart’ in een Engelstalige pop-versie

Met ‘The sun in your heart’ brengen Frank Sauter (Nl) en Andy Free (B) als de ‘Belgian & Dutch guys’  een reggae-pop versie uit van het liedje ‘Laat de zon in je hart’, wat ooit een hit was voor René Schuurmans. In België was het Willy Sommers die er ook torenhoog mee scoorde.

Met deze nieuwe versie krijgt dit liedje een internationale dimensie, wat al meteen na de release duidelijk was, afgaande op de streaming-cijfers die  pijlsnel de hoogte in gingen.in zowat alle Europese landen.

“Wij hebben ons hier enorm mee geamuseerd en constateerden finaal dat we een heel leuk dansbaar liedje hadden gemaakt, waarvan we aanvoelden dat het hitpotentie had”, zeggen de mannen van ‘Double Beat Productions’.

Muziekuitgeverij D & V deelt hun enthousiasme en brengt deze productie nu op de markt.

Tegelijkertijd met de release van deze zomerse knaller wordt ook een aanstekelijke clip gelanceerd.

BELGIAN & DUTCH GUYS LANCEREN ‘LET THE SUN IN YOUR HEART’