Jurgen Geers uit Harfsen komt met single over liefde.

Jurgen Geers ondervindt natuurlijk op dit moment, net als vele collega artiesten, ook veel last van het Corona virus, maar heeft wel besloten om een nieuwe single in de release te doen. Zijn nieuwe single “Verliefd” gaat over de liefde, wat velen de afgelopen maanden hebben moeten missen in deze Corona tijd.
Het mooiste om over te schrijven is de liefde . Dat is simpel gezegd, maar wel de kern waar het om draait in het leven. Ik wilde graag een up tempo nummer om het de vrolijke swing mee te geven en het moest dan ook gemakkelijk mee te zingen zijn. Martin Sterken heeft er weer een prachtige song van gemaakt waar ik heel blij mee ben. En ik hoop dat het aanstekelijk werkt en andere mensen er ook blij van worden, aldus Jurgen Geers.
Jurgen Geers is vanaf zijn 12e jaar al actief in de muziek, het is ooit begonnen met muzieklessen in orgel en gitaar. Hij heeft jaren en een band gespeeld en nadat die er mee stopte heeft hij een aantal jaren niets meer gedaan in de muziek. Een laatbloeier is Jurgen Geers een klein beetje, want twee jaar geleden heeft hij toch weer het zingen op gepakt. Thuis in de oefenruimte en vervolgens wat op facebook geplaatst. Waar vervolgens positieve reacties op kwamen .
Vanaf 2020 is Jurgen Geers pas echt actief als solozanger en schrijft hij zijn eigen teksten, zo begon het in januari met “Naar het café” en in April bracht hij “Waarom” uit en dan nu zijn 3e eigen single “Verliefd”. Al mijn nummers heb ik opgenomen bij Martin Sterken, deze weet als geen ander hoe hij mijn teksten kan bewerken tot een mooie productie.