Joop Tertaas (73) geniet 100% van het leven

De 73-jarige Joop Tertaas lanceert vanmiddag zijn nieuwe single ‘Voor 100%’. Een single die hem op het lijf is geschreven. Want zoals hij in de single zingt, geniet en dolt hij nog elke dag.

Leeftijd is slechts een cijfer. Dat geldt zeker voor Joop Tertaas. Dat hij 73 jaar is weerhoudt hem er niet van om zijn tweede eigen single uit te brengen. ‘Hij leeft zijn leven nog steeds voor 100%’, zo luidt het in zijn nieuwe single ‘Voor 100%’.

Een andere zin die voor 100% aansluit bij Joop is: ‘Ik loop altijd te zingen en te dollen’. Want voor humor en zingen staan wel centraal in zijn leven. Vanmiddag gaat hij ook zingen, want tussen 17:00 en 19:00 uur vindt de cd-presentatie van ‘Voor 100%’ plaats in het Wapen van Diemen.

Nu zijn de zinnen gericht op deze single, maar hij heeft nog veel meer plannen. Zo komt er een duetten-album met Sasja Brouwers en nog een album ‘Joop Tertaas zingt Lange Frans’.