JOHN DE BEVER DOET SCHOKKENDE ONTHULLING: ‘We zijn allemaal hetzelfde’!

Wat mogen we dezer dagen nu wel en vooral niet zeggen? John de Bever heeft het uitgezocht: álles…! De volkszanger gaat met een nieuw motto de toekomst tegemoet: ‘Je mag van alles vinden maar met een goed humeur’.

 

En dat laatste heeft John de Bever zeker: zelfs tijdens de meest beladen discussie krijg je ‘die lach niet van zijn gezicht’. Hij lanceert vandaag zijn toepasselijke strijdlied ‘Allemaal Hetzelfde’.

Van een beeldschone dame met een boerka, een zwoele Oosterse hunk, een stoere, getinte spierbundel tot een hoogblonde schoonheid: ze zijn allemaal te zien in de bijbehorende videoclip. Ze zingen samen, nuttigen samen de lekkerste gerechten en trappen samen een balletje. Met als ultiem doel: samen het verschil maken. Zoals John het zingt: ‘Ieder woordje wordt nu afgewogen, je moet nog op gaan passen wat je zegt. Als wij elkaar eens gaan beloven dat liefde veel meer brengt dan een gevecht.’ Kortom volgens de volkszanger is het ‘vooral de toon die de muziek maakt’.

De single ‘Allemaal Hetzelfde’ (geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar) is te downloaden via de bekende portals.