Johan Vlemmix, DJ Rodrygo en Piet Boel bezingen de ZEVEN GATEN van een vrouw.

Als er iemand is die het liefst bijzondere plaatjes uitbrengt is dat Johan Vlemmix wel. Met name z’n in 2008 gelanceerde ‘Een bussie vol met polen’ heeft hem veel mediaaandacht opgeleverd. De verwachting is dan ook dat ‘Zeven gaten’ de geschiedenis in zal gaan als een evergreen.

Die zeven gaten hebben namelijk te maken met de openingen van een vrouw. Dat is iets wat de entertainer altijd bezig houdt. Voor deze productie ging Johan een samenwerking aan met DJ Rodrygo en Piet Boel die hij heeft leren kennen tijdens de opnames van het muzikale programma ‘Heerlijk Hollands Live’. Johan presenteert namelijk dit programma waar we in de loop van het jaar nog veel van zullen horen. Piet Boel heeft het nummer geschreven en met z’n drieën hebben ze het verder uitgewerkt.
Oorspronkelijk was het de bedoeling om dit spraakmakende nummer in 2021 met carnaval te presenteren. ‘Inmiddels is wel duidelijk geworden dat volgend jaar het feest der zotten geen doorgang zal vinden. We besloten om ‘Zeven gaten’ nu maar uit te brengen. De originele versie ‘Cha Cha Cha’ van Raymond van het Groenewoud is voorzien van een tekst waarin wordt uitgelegd waarvoor deze zeven gaten van een vrouw bedoeld zijn. Voor mij persoonlijk heeft deze plaat ook nog een bijzondere betekenis. Het is namelijk m’n 165ste cd. Ik zie dat als een mijlpaal in de muziek. Normale artiesten vieren zoiets met bijvoorbeeld hun 50ste of 100ste editie, maar daar wijk ik gewoon van af’, grapt Johan Vlemmix.
De clip, geproduceerd door Robert Vegt van RTV Mediaproductie ziet er ook anders uit dan een doorsnee clip. Het is een 3 in 1 productie. In de drieluik zijn de afzonderlijk opgenomen beelden naast elkaar te zien. De opname van de single vond plaats bij Mpire studio i.s.m. Knock Knock Events en is vanaf vandaag te streamen en te downloaden op de bekende portals. De single wordt uitgebracht door Knock Knock Music.

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .