JAMAN SCHRIJFT NUMMER VOOR ZANGER MANNES UIT ZWOLLE

Zanger Mannes uit Zwolle komt na de moeilijke Corona crisis, wat hij ook nog eens van heel dichtbij heeft mogen meemaken omdat zijn moeder dat ook nog heeft gehad, en veel heeft mogen optreden met de Zwolse Zorg Zangers bij verzorging en ziekenhuizen in en om Zwolle met een prachtig nieuw nummer “Breng mij haar terug” geschreven door Jaman.
Op een dag werd ik gebeld door Jaman en Michael van JM Music en ze vertelde mij dat ze wel een heel mooi liedje samen hadden geschreven voor mij, een echt Mannes liedje zeiden ze. Ik heb direct gebeld met mijn manager en tevens geluidsman Henk de Draaier en zijn daarheen gegaan. Wat ik toen al hoorde dat was niet normaal, echt een nummer waar ik gelijk verliefd op was, natuurlijk wilde ik deze uitbrengen, we hebben een afspraak gemaakt bij Manfred Jongenelis en hebben het nummer ingezongen. Ja u leest het goed, ik werk momenteel met een geheel nieuw team om mij heen, alleen mijn manager is gebleven, ik wilde toch eens verder kijken, vandaar dat ik met JM Music in zee ben gegaan, kijken of deze mij nog een stapje hoger kunnen brengen. Ik ben al zoveel jaren bezig en wil eens wat anders.
Wat het liedje betreft, ik hoorde later het eindresultaat van mijn nieuwe single en ik was echt even stil, het was nog mooier geworden dan ik zelf had verwacht. Mensen om mij heen die het al gehoord hebben zeggen dit is niet normaal, wat mooi. Aldus een trotse Mannes Ik wil twee mensen bedanken die een heel belangrijke rol in mijn leven zijn, Harm Wolters van Ancora en Henk de Draaier, Harm Wolters was er van af het begin al bij om mij te helpen met dit liedje, hij heeft het script geschreven voor de clip en is verantwoordelijk voor het ontwerp van mijn hoesfoto en dan mijn
geluidsman, vriend en manager Henk de Draaier hij staat altijd achter mijn beslissingen en zorgt steeds weer dat mijn geluid perfect is.