JACK VERMEULEN KOMT MET NIEUWE SINGLE “IK RAAK JE NIET AAN”

Jack Vermeulen is al jaren actief bezig met muziek maar is vanwege omstandigheden tijdelijk uit de running geweest. Tijdens deze corona periode kwam hij op het idee om dit liedje “Ik raak je niet aan” te maken met een onderwerp dat hem erg aangreep.

Ik heb contact opgenomen met Ronald Moonen van Studio Difference uit Weert, die precies aanvoelde hoe ik het graag zou willen hebben uitgevoerd en naar volle tevredenheid.. Met “Ik raak je niet aan” hoopt Jack Vermeulen dat mensen het volhouden om zich aan de maatregelen te houden totdat er een vaccin is en hoopt hij dat luisteraars er steun aan zullen hebben, en zich er door gesterkt voelen.

Jack Vermeulen uit Deest is zeker geen onbekende in de artiestenwereld en krijgt er een voldoening van om mensen te plezieren, met zijn keyboard en accordeon. Hij heeft vele liedjes uitgebracht zoals: “Van voren naar achter van links naar rechts” wat nog steeds veel gedraaid wordt in stadions en tijdens grote evenementen. Zijn meest recente singles zijn “If you happy” (clapp your hands) en “Mijn eigen stamcafé” Deze laatste single is zeer goed gedraaid bij radio NL en heeft zelfs bij VBRO op nummer 1 gestaan, ook was hij met dit nummer te gast in tv programma Hart van muziek waar hij een prachtig optreden had.

Maar wil nu een boodschap brengen met “Ik raak je niet aan” en hoopt natuurlijk dat de grote zenders ook dit nummer weer oppakken. Aan de productie zal het niet liggen en ook zeker niet aan de clip die erbij is gemaakt door William en Irene ten Kate.