Irvine “De hele wereld mag het weten”

Tijdens de Corona periode stopte de optredens van Irvine van de 1 op de andere dag. Van gemiddeld 3 optredens per weekend naar elk weekend thuis zitten. Toch had dat volgens Irvine ook voordelen namelijk dat hij nog meer waardeerde wat hij thuis had zitten.

Het gezin is volgens Irvine een rijk bezit daarom wilde hij proberen een tekst te maken die over zijn gezin ging om een nieuwe single uit te brengen als dat weer kon.
Toeval of niet, Irvine zat in zijn vrije weekend te luisteren naar de radio waar het liedje van Jannes getiteld “DE HELE WERELD MAG HET WETEN” voorbijkwam. Toen wist Irvine het, dit moest in een dansbaar jasje, een ode aan zijn vrouw en kinderen.
Samen met Sonic Solutions die in het verleden meer nummers voor Irvine gemaakt hadden, heeft Irvine zijn idee besproken en hebben Joris en Michel dit volgens Irvine fantastisch muzikaal uitgevoerd.
De releasedatum moest op 20 juli zijn, de verjaardag van Linda de vrouw van Irvine. De clip is gemaakt door Joey de Rooij van Showtime Den Bosch die ook de laatste 2 clips heeft gemaakt.
Deze heerlijk dansbare meezinger is wederom op het label van Bling Music uitgekomen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .