“IK WIL ALTIJD” IS DE DEBUUTSINGLE VOOR BAS HARTMAN

Met Bas Hartman uit Klazienaveen kent Drenthe er weer een artiest bij. Zijn grote voorbeeld en inspiratiebron is toch wel Jannes en het was voor hem dan ook een logische stap om naar de studio van Martin Sterken te gaan, daar waar het voor zijn grote voorbeeld ooit is begonnen.
Ik kwam bij Martin en vertelde hem dat het liedje Eleonora mij enorm aansprak. Martin besloot daarop in die trant een liedje te gaan maken . Dat is zeker gelukt, ik kreeg de demo van “Ik wil altijd” en was enorm tevreden. Na een paar dagen geoefend te hebben mocht ik hem inzingen en daarbij werd ik ondersteund door Martin Dams, deze gaf mij veel tips en mede daardoor mag het eindresultaat er zijn. Familie, vrienden en een paar collega artiesten die “Ik wil altijd” al gehoord hebben waren heel enthousiast. Bas Hartman is echt een nieuwkomer, hij trad wel eens op in het weekend in kroegjes en op verjaardagen, maar meer voor de fun. Daar kwam verandering in toen men hem aanraadde er meer mee te gaan doen. Daarop nam Bas contact op met Bert Kamping en heeft hij sinds januari dit jaar zangles van hem. Ook hij zag potentie in deze sympathieke zanger en daarop besloot Bas er echt voor te gaan en een eigen singel te gaan opnemen.
Naast mijn hobby zingen ben ik werkzaam als procesoperator bij Forbo in Coevorden en doordat ik de weekenden altijd vrij ben, kan ik dan mijn stem laten horen. Ik wil wel een paar mensen bedanken die altijd klaar staan voor mij en die mij het vertrouwen geven om deze debuutsingle uit te brengen, dat zijn; Mijn thuisfront, zus en zwager, een paar dierbare
vrienden en natuurlijk mijn producer Martin Sterken.