‘Ik blijf bij jou’ nieuwe single van Menno Aben

Menno Aben is afgelopen vrijdagavond doorgedrongen naar de 2e ronde in het programma ‘We want more’. Deze single brengt hij nu officieel uit.

Het is een periode stil geweest rond oud Voice-deelnemer Menno Aben. Echter na de laatste single “Allerliefste” die veel airplay kreeg, heeft Menno niet stil gezeten. Zijn school was belangrijk en onlangs kon hij het diploma in ontvangst nemen. Ook op muzikaal gebied is er hard gewerkt.

‘Ik blijf bij jou’, een cover van Hazes sr, was al een langgekoesterde wens van Menno. Hij zong dit ook tijdens het programma “we want more” en is daarmee doorgedrongen tot de 2e ronde.

Ook is er een nieuwe website, management en een hernieuwde overeenkomst met boekingskantoor ITB Entertainment. Helaas beperkten de corona perikelen nog de ‘normale’ optredens. Houd de website in de gaten voor de laatste updates van de agenda. “Ik blijf bij jou” is opgenomen in de Rooftop Studios door Edwin van Hoevelaak en komt uit op het Van Hoevelaak Records label.