Het weekend kan beginnen met 18 glazen bier…. het is anderhalve meter!!!

Het weekend staat voor de deur. Mag het dan een keer een beetje luchtiger?! Want na de afgelopen maanden heeft menigeen behoefte aan een klein feestje. Een vrolijk deuntje helpt daarbij. Wees gewaarschuwd: dit deuntje blijft hangen en je zingt ‘m na een keer luisteren uit volle borst mee.

Tekstschrijvers Willem Gunneman en RenĂ© Karst vroegen zich samen met De Dikdakkers af, wat nu eigenlijk anderhalve meter is. “Dan kom je al gauw op zo’n 80 bitterballen, negen frikandellen of … 18 glazen bier.” De rode draad voor een nieuwe feesthit was gevonden. In no time was het nummer geboren en nu gaat het als een lopend vuurtje. Als je het hoort, loop je de hele dag met het deuntje in je hoofd!
Van alle kanten wordt er ingesprongen op deze knaller. De Dikdakkers hebben de afgelopen dagen met Radio Continu een actie gehouden om de horeca een steuntje in de rug te geven en er is een traytje ontwikkeld waar 18 glazen bier in passen. Deze tray is te bestellen bij horecagroothandel Actifood in Oosterwolde.
Bron Bierista
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .