Het is RAAK bij zanger René Becker

De nieuwe single ‘Het is RAAK’ gaat over de liefde waarin het vuur wordt losgemaakt. Een thema die in de afgelopen bijzondere maanden bij iedereen wel leeft, in welke betekenis dan ook. ‘Het is RAAK’ is een vrolijk lied, met een mix van piano-en drum beats, meerstemmigheid en een catchy sound.

In deze clip is het ultieme ‘feeling happy’ gevoel in een modern muzikaal jasje gegoten met diverse sportmomenten. Liefde, sport en muziek zijn voor de goedlachse René Becker ook erg belangrijk. Voor de productie hiervan is René de samenwerking aangegaan met Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. Beide producers zou je kunnen kennen als tekstschrijvers/producers van o.a. Kraantje Pappie, Wolter Kroes en Tino Martin. Distributie: RoodHitBlauw Produkties Plug/media: Score Promotions Hiermee laat René wederom zien hoe veelzijdig zijn repertoire is en wordt eens te meer bevestigd waarom hij een graag geziene gast is op vele feesten in het land!