Henri van Velzen WEER THUIS NA HARTOPERATIE

Lieve vrienden zo zit je nog geen twee weken geleden in de serre koffie te drinken zo zit je nu weer op dezelfde plek (aan de thee, koffie vind ik namelijk nu nog vies) en realiseer jij je dat ik een enorme geluksvogels ben!, laat de zanger weten.

Twee weken van liefde, emotie en onvoorstelbaarheid! Openhartoperatie 4 omleidingen waren het gevolg. Gelukkig op tijd erbij zodat het hart geen schade heeft ondervonden  Twee weken liefde van mijn lieve vrouw en lieve kinderen, die alleen om de beurt naar het ziekenhuis konden komen i.v.m Corona maar dit samen geweldig gepland hadden.

Maar ook twee weken liefde van al die familie, vrienden, bekenden en fans die de moeite hadden genomen om een kaartje te sturen, een ballon, een fruitmand of allerlei andere cadeautjes

ECHT NIET NORMAAL Ik voelde mij de koning te rijk als er weer zo’n lieve verpleegsters van de Isala met een stapel kaartje of pakketjes mijn kamer in kwam!

Twee weken van Emotie dat natuurlijk zeker een grote rol heeft gespeeld bij mij en mijn familie van alle spanning als het allemaal wel goed zou gaan, en als het goed gaat hoe je er dan uit komt!

Emotie is ook fijn want dan kom je nog dichter bij elkaar wat de band nog sterker maakt!

Nu ga ik tijd nemen om te revalideren, zoals het nu gaat ben ik op de goede weg en zal het niet lang meer duren of pak ik mijn dagelijkse leven weer op, waar ik vanaf nu nog meer van zal genieten dan dat ik al deed

Nogmaals wil ik jullie bedanken voor al die hart verwarmende lieve berichten en kaarten ballonnen enz enz

Dat heeft mij echt super goed gedaan

De promotie rond mijn single “Bella Balkonia” die even stil heeft gelegen, zal ook weer worden opgepakt door mijn plugger maar mijn liedje draaien op uw zender zal mij extra helpen met mijn herstel.

Nogmaals bedankt en een lieve groet;

Henri & Yvonne van Velzen