Guus Meeuwis deelt nieuwe muziek

Vanmorgen verraste Guus iedereen met nieuwe muziek! Onaangekondigd verscheen ineens zijn nieuwe single Echte Mannen op alle streaming platforms. Met de release van Echte Mannen wordt het tipje van de sluier van het nieuwe album Deel Zoveel, dat volgende week vrijdag verschijnt, weer net iets verder opgelicht.

 

Wat je mag verwachten is een echt Guus album met vriendschap, plezier en liefde in de hoofdrol.

Club Zoveel

Volgende week zaterdag 1 augustus 2020 opent Guus de deuren van Club Zoveel! In deze pop-up club in Poptempel 013 in Tilburg speelt Guus onder het mom Deel Zoveel, Speel Zoveel alle liedjes van zijn nieuwe album, aangevuld met andere juwelen uit zijn repertoire. Net zolang tot iedereen, die zich heeft ingeschreven voor een kaartje, is geweest. De teller staat inmiddels op 37 shows.

Ik kan niet wachten weer op het podium te staan en mijn nieuwe muziek met jullie te delen. We gaan er speciale, onvergetelijke concerten van maken”, aldus Guus.

 

Uiteraard volgt Club Zoveel alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend en zal, indien dat nodig is, het beleid aangepast worden aan de nieuwe maatregelen.