Dit zijn de Beste Zangers van 2020!

Diggy Dex, Milow, Miss Montreal, Stef Bos, Suzan & Freek, Tabitha en Wulf zijn de deelnemers van het dertiende seizoen Beste Zangers.

 Je moet er nog wel even op wachten maar vanaf donderdag 3 september kun je weer iedere week weer genieten van het mooiste muziekprogramma van de Nederlandse televisie; Beste Zangers!

Afgelopen jaar, nog voordat de Coronacrisis uibrak, zijn gastheren Nick & Simon samen met een crème de la crème aan artiesten vertrokken naar het altijd prachtige Ibiza. Jan Smit was op het moment van opnames, vanwege zijn gezondheid, niet in de gelegenheid om mee te reizen en het programma te presenteren. Gelukkig konden zijn vrienden Nick & Simon te hulp schieten en namen zij een sprong in het diepe om de presentatie van het programma op zich te nemen.

Diggy Dex, Milow, Miss Montreal, Stef Bos, Suzan & Freek, Tabitha en Wulf zingen in het nieuwe seizoen van Beste Zangers de mooiste liedjes van en voor elkaar. Hoe dat klinkt hoor je vanaf donderdag 3 september om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .