De Ziggo Dome is volgende week voor Nielson!

Nielson is bezig met de voorbereidingen voor het vetste livestream concert van Nederland; Larger Than Live in de Ziggo Dome.

Nielson; Toen we dit concept bedachten mochten er maximaal 100 man fysiek aanwezig zijn tijdens het concert. Dankzij de versoepelde maatregelen omtrent het corona virus mag ik nu aankondigen dat er 2500 mensen IN DE ZAAL mogen komen genieten van deze show! Dat is uniek, want dat maakt dit concert plotseling het eerste grote concert in Nederland waarbij weer ouderwets een groot publiek aanwezig mag zijn. Hoe ongelooflijk vet is dat!

De Underdogs en ik waren al van plan om de Ziggo Dome te laten trillen, maar met jullie erbij kan het alleen maar een groot feest worden. Ik kan niet wachten en hoop jullie natuurlijk allemaal te zien op deze memorabele avond. Een avond waar ik ook mijn nieuwe single ga spelen.

Over tien dagen is het zover en op is op dus wees er snel bij. De kaartverkoop start dinsdag 30 juni om 12.00 uur en tickets zijn hier verkrijgbaar.