De Babyboomer – Jij & Ik

Emil Peijnenburg alias De Babyboomer heeft zijn sporen in de muziekwereld inmiddels verdiend. Na ruim 56 jaar actief te hebben opgetreden als drummer-zanger in diverse orkesten en duo’s.
Emil maakte sinds zijn 12e muziek als drummer zanger met het drummen is hij in 2017 gestopt. Emil is jarenlang de drummer geweest van Tony Bass en had zeer succesvolle duo’s met Duo Toe Maar, Ad Westen en The Peynly Brothers.
De nieuwe single van De Babyboomer met als titel “ Jij en ik’ is een lied over hoop en verdraagzaamheid in de huidige wereld.
De single is opgenomen in de studio van SonicSolutions in Roosendaal, waarbij gebruik is gemaakt van live muzikanten. De single is te streamen en te downloaden bij de bekende diensten en de bijbehorende videoclip is oa. Te zien op YouTube.