Crazy Accordeons – Fiesta

In april 2019 debuteerden ze met ‘Happy’. In december diende zich de opvolger ‘Viva Bavaria’ aan. Vlak voor de zomer van 2020 presenteren ze het vrolijk klinkende nummer ‘Fiësta’. Vanaf het begin werken Marco & Monique al samen met het producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Voor de nieuwe single ‘Fiësta’ hadden Marco & Monique zelf al een voorzetje gegeven. ‘Onze doelstelling om het nummer vrijheid en blijheid uit te stralen is meer dan gelukt. Na het horen van de demo kruipt Emile als het ware in de huid van de artiest. Vervolgens voegt hij een aantal instrumenten toe, waardoor je spontaan het gevoel krijgt om lekker uit te waaien op het strand. Daar houden wij ook van’, glunderen Marco & Monique.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .