Cassandra laat ons de zomer ingaan met “Getting Over You

Cassandra scoorde met haar debuut single “Tonight” internationaal. In vele landen stond ze in hitlijsten en ook in de Internationale Country Charts Top 40 die wordt samengesteld op basis van Airplay door de internationale country programma’s heeft ze wekenlang mogen staan.

Naast veel radio aandacht was er ook tv aandacht zo was ze o.a. te gast bij het populaire tv programma Artiestenfestival. En haar eerste single heeft haar een nominatie opgeleverd voor de Red Carpet Country Award . Een internationale country wedstrijd waarvan begin november de winnaars bekend worden gemaakt. Het klinkt dan ook niet vreemd dat Cassandra opnieuw de studio ingedoken is om een nieuwe single te maken en dat deed ze met hetzelfde succesvolle gezelschap als haar eerste single. Tim Hemme was de man voor de muziek de tekst kwam van Angela Radtke en de opname werd gedaan in Studio “Het Atelier”.  En als resultaat van de vele uren is er nu de single “Getting Over You”. Een single waarvan de verwachting is dat het succes van de debuutsingle zal worden geëvenaard en misschien wel wordt overtroffen.  Vanaf vandaag kun je luisteren via je favoriete radiostation naar “Getting Over You” van Cassandra