“Bloemen” is de nieuwe single van Karina

Nederlandstalig in jazzy stijl. De Lokerense zangeres Karina heeft al menig muzikaal hart sneller doen laten kloppen en vele fans in Vlaanderen.

Haar songs worden zonder uitzondering veelvuldig gedraaid op de radiostations. Van nationale via de regionale/lokale naar de webradio’s iedereen heeft van Karina wel een nummer in de playlijst staan. De nieuwe single “Bloemen”is van tekst voorzien door Sabien Tiels en heeft in Vlaanderen de rotatie stevig. Met deze single denkt ze ook haar vele fans in Nederland een plezier te doen en heeft daarom besloten dat de single nu ook in Nederland beschikbaar is. Het is de eerste maar zeker niet de laatste song die Sabien Tiels voor Karina heeft geschreven want er zijn al plannen ( zeg maar gerust zekerheden) voor een nieuwe single.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .