Benno van Vugt laat die billen lekker schudden!

Een heel catchy single met een moderne sound die Benno nog niet eerder heeft laten horen ! De Tilburgse artiest Benno van Vugt is inmiddels een begrip geworden in het Feestcircuit van Nederland en België!

De populaire feestzanger was met zijn ludieke singles al in veel radio en tv shows te horen en zien zoals o.a; Editie NL, RTL Boulevard, Utopia, Paaspop, Omroep Max, Radio 538, Veronica, Omroep Brabant, Man bijt hond, e.v.a. Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman is hij in deze gekke corona-periode de studio weer ingedoken voor zijn nieuwste zomerhit. Het resultaat is een mega-zomerklapper van jewelste met de titel; Schud maar lekker met die billen!
Een heel catchy single met een moderne sound die Benno nog niet eerder heeft laten horen. De productie en tekst en muziek zijn weer gemaakt door André Kooiman, die alle succes singles van Benno tot nu toe heeft gemaakt. De clip werd opgenomen tijdens de Tilburgse kermis, waar de single ook in première is gegaan. De reacties zijn veelbelovend, want het dak ging er bij de eerste optredens met zijn nieuwe singel van de Tilburgse sfeermaker als vanouds weer helemaal af. De nieuwe singel “Schud maar lekker met die billen” is vanaf eind Juli 2020 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Vanaf dan zal ook zijn videoclip te zien zijn die te zien is via o.a. Youtube en op verschillende tv zenders.