Belinda Kinnaer gaat dansend de zomer in.

“Dans met mij”, Belinda Kinnaer wil het wel van de daken roepen of liever zingen. Op dit moment is dat overigens één van de weinige plekken waar het wel kan, mits op gepaste afstand natuurlijk.

Ook Belinda is zwaar getroffen door de corona perikelen, maar is niet bij de pakken neer gaan zitten. Resultaat is een nieuwe single “Dans met mij”, geschreven door Rutger Kanis en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. “Dans met mij” is een echte zomerse single die al snel uitnodigt tot bewegen. Belinda hoopt met deze plaat alle thuisblijvers van Nederland toch een beetje vakantiegevoel en positiviteit te kunnen meegeven. Belinda: “Geluk zit in kleine dingen. Eigenlijk heb je niet veel nodig om samen een mooie tijd te hebben en van het leven te genieten.” En dat motto is prachtig gevisualiseerd in de videoclip van deze zomerplaat.

De komende periode zal Belinda “Dans met mij” gaan promoten en waar het kan natuurlijk ook live ten gehore brengen.

RTV Promotie Nel van Olm

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .