Barbara Swinkels – Turkse Liefde

Inmiddels is het zo’n Twee jaar geleden dat Barbara haar zang carrière begon en inmiddels gaat ze met een sneltreinvaart door muziekland. Deze week is namelijk haar vierde productie alweer uitgekomen, een gewaagd nummer met eveneens een gewaagde en spetterende videoclip.
Deze keer heeft zij en Appie Hofstede van iDream Pictures gekozen voor een heerlijk zomers nummer met klanken uit de Balkan. Heel opvallend is dat dit totaal iets anders is als wat men nu op de muziek zenders hoort, perfect gedaan! Direct als je het nummer hoort kun je al niet meer op je stoel blijven zitten en ga je gegarandeerd de dansvloer op.
Maar het team zit niet stil natuurlijk, er liggen al plannen voor nog een zomers nummer wat ivm het virus niet opgenomen kan worden in het Caribisch gebied, dus daar zullen wij tot volgend jaar op moeten wachten. Wat er dit jaar nog wel komt is een prachtig kerstnummer, waarvan de videoclip eveneens op een prachtige locatie opgenomen gaat worden.
We kunnen dus voorlopig vol verwachting uitkijken naar de toekomst van Barbara en waar zij ons nog allemaal mee gaat verrassen. Hou daarom goed haar Facebook pagina in de gaten voor alle nieuwtjes, want ze gaat snel!