AUTOBIOGRAFISCH NUMMER VOOR JOHAN RENSEN

Johan Rensen uit Zoetermeer komt met een autobiografisch nummer uit, wat is geschreven door Cris Cohen en is opgenomen in de studio van Peter van Kesteren. Met “Niemand kon mijn ogen lezen” wil ik mijn oude situatie wat meer naar voren brengen.

Het is een stukje levensgeschiedenis van mijzelf. Ik wil in dit liedje nog meer naar buiten laten komen hoe ik mij in mindere periode meemaakte. Ik dronk ontzettend veel en rookte erbij ook heel veel. Ook scheelde het in deze tijd niet veel of ik was er niet meer geweest. Nadat ik in 2014 dit stukje leven achter me liet kon ik mijn emoties weer meer laten zien en kon ik mezelf weer terug vinden. En dat gebeurde !!. En nu dus helemaal met deze single “Niemand kon mijn ogen lezen” Het nummer is een algemeen nummer en precies zoals ik het wilde. maar ik wil wel met dit nummer anderen laten herkennen dat er meer mensen zijn met dit probleem, aldus Johan Rensen

Johan Rensen groeide op in Den Haag maar verhuisde in 2007 naar Zoetermeer. Op jongere leeftijd was niet de muziek, maar profvoetballen zijn droom. Het voetballen is uiteindelijk niet gelukt maar wel het zingen. In 2010 kwam de interesse in de muziek. Op zijn kamer oefende hij dagelijks Engelstalige liedjes. Een vriend die de interesse in de Nederlandse muziek bij hem opwekte was de reden dat hij het in het Nederlandstalige is gaan zoeken. Het duurde nog een paar jaar voordat hij ontdekt werd bij een karaoke avond. Na deze avond stond ik op koningsdag op te treden en deed ik voor het eerst mee aan een talentenjacht. Daarna ging het in een stroomversnelling en volgden de optredens in kroegen en cafés.

In 2019 werd het allemaal nog groter en deed ik een theater optreden voor een volle zaal. Ook kwam ik in contact met een aantal radio stations en maak ik af en toe ook radio. In 2019 kwamen er al 2 singles uit. “Ik ben het waard” en “Met kerstmis” en nu dan zijn nieuwe single “Niemand kon mijn ogen lezen”.