Antonio Holsken bewerkt wereldhit in Nederlands jasje

Deze keer komt de Veenendaalse zanger Antonio Holsken met een wel heel bijzonder nummer, Want “Kom bij mij” is een Nederlandstalige bewerking op de wereld hit ‘Suavemente’ waarvoor Antonio zelf de tekst schreef.

Met een verrassende sound die lekker in je hooft blijft zitten, volgens kenners spreken van een echte zomerhit. Een heerlijk nummer in zomerse sfeer met een heerlijke meezing tekst. Ideaal om op te dansen (op gepaste afstand!) De eerste reacties op dit nummer zijn veelbelovend. Een zeer gevoelig ritme dat door het bloed gaat en je pakt en meeneemt naar een ander level. Stil zitten is er ook bij dit nummer niet bij. Joris van Dijk (Sonic Solutions), is verantwoordelijk voor de productie van deze zeer aanstekelijk single en natuurlijk hoort hier een verrassende clip bij die op verschillende plaatsen is opgenomen in Nederland. Van tunnels tot stranden met een verrassend item die steeds weer terug ziet in de clip.  Natuurlijk kennen we Antonio Holsken al jaren van zijn uptempo nummers, maar vergeet ook niet de mooie levensliedjes waar zijn carrière eigenlijk mee is begonnen; “De nacht van me leven”, “liever Heer”, “Alle tranen” en “Adieu Mon Amoure”.

Maar het meest bekend is hij natuurlijk van de hits , “Als ze danst” “Moppie” “Boem Boem” “Geef me nog een kans” “maak me gek gooi je haar los” en daar kan dus nu aan toegevoegd worden “Kom bij mij”.  Natuurlijk hoopt hij dat de radiozenders in Nederland en België  ook dit nummer net zo lekker gaan draaien als zijn voorgaande nummers. Want “Kom bij mij” zal een echte Zomerse dansplaat gaan worden.