ANDRE KOOISTRA HEEFT MET “7 BRIEVEN” NIEUWE FEESTHIT

André Kooistra, de feestzanger uit Friesland, ook wel bekend als de zingende brandweerman komt met een verrassende single geheel in een nieuw jasje. Het is oud nummer van Arne Jansen met de wel bekende titel “7 Brieven”.

Het nummer is volgens André nog nooit gecoverd en heeft i.s.m. met BME Bookings/ studio uit Witmarsum (Friesland) er een mooi uptempo productie van laten maken.

André is een feestzanger bij uitstek en weet zijn fans altijd weer te verassen met zijn gezellige meezingers. André zegt zelf dat hij het mooi vindt om de soms vergeten hits in een nieuw jasje te steken en er dan weer een gezellige meezinger van te maken. Zo hoopt André dat de mensen weer de herkenbaarheid van de oude gezellige hits meezingen. Want hij merkt tijdens zijn optredens dat het meezinggehalte van het repertoire dat hij zingt erg gewaardeerd wordt bij het publiek. ‘Als ik mijn versie van ‘Ursula’ zing, gaat vaak het dak eraf. Het is ook een cover en in mijn beleving werkt het opnieuw uitbrengen van een klassieker vaak net zo goed, of soms zelfs nog beter dan een nieuw liedje op te nemen. Ook mijn vorige single “Ik krijg een heel apart gevoel van binnen” was er zo eentje. En neem nou ‘De Toreador’ Dat was één grote hit in het Nederlandstalige segment’, meent André.

Andre Kooistra en zijn team hoopt dat ook “7 Brieven” het goed gaat doen. Veel ingrediënten zitten erin, zo is er een goede productie gemaakt door Dylan van der Feen, het feestgehalte is goed en er is een prachtig clip geproduceerd door Edwin Kramp van Larent video opgenomen in het mooie pittoreske Urk. De Clip verteld het verhaal van “7 Brieven” De hoes is gemaakt door Hans Hofman en de plugging Is wederom in handen van Willem de Bie .