A.S. VRIJDAG 31 JULI KOMT ROBERT LEROY MET NIEUWE VERSIE VAN ZIJN OUDE HIT ‘GEEF DE NACHT MAAR DE SCHULD’!

We moeten 25 jaar terug in de tijd, toen zijn single ‘Geef de nacht maar de schuld’ een behoorlijk succes werd. Het succes van toen noodzaakt Robert Leroy om deze track nog steeds op zijn setlist te zetten. Dat doet hij natuurlijk graag, want het is en blijft een te gek liedje, zeker om te zingen!

“Tijdens de succesvolle dinnershows die ik door heel Nederland geef, leeft ‘Geef de nacht maar de schuld’ nog enorm, maar natuurlijk ook nog andere nummers van mij. Het succes van toen en nu bracht mij op het idee om ‘Geef de nacht maar de schuld’ helemaal opnieuw op te nemen, maar dan in een geheel nieuwe jas. ‘Geef de nacht maar de schuld’ is in de loop der tijd met mij mee gegroeid naar het succes van nu”, aldus Robert Leroy.

Volgend jaar viert Robert Leroy zijn 25-jarig jubileum, maar hij is eigenlijk al 30 jaar actief bezig met zingen door in de begintijd mee te doen met diverse talentenjachten. “Bij het vieren van dit jubileum passen dus ook goed een paar oude succesvolle liedjes”, zo stelt Robert Leroy.

“Ik heb een geweldig team gezocht en ook gevonden. Justin Pieplenbosch en Edwin de Groot vonden mijn idee zo leuk en uitdagend, dat we meteen de studio in zijn gedoken. Een geweldige productie met alleen maar live instrumenten, van violen tot blazers. Niets mocht in de weg staan om dit een geweldig resultaat te laten worden. Zelfs heb ik de gemeente Amsterdam toestemming gevraagd om op de Dam te mogen filmen, met als prachtig decor het Koninklijk Paleis op de Dam”.

Robert is druk bezig om zijn grote wens te verwezenlijken, een geweldig jubileum gala met een live band en dansers, kortom een muzikaal spektakel dat zijn weerga niet kent.

“Het liefst was ik in Hollywood geboren, want dan was show en dans mij met de paplepel ingegoten.
Het is wel wat ik heel graag wil, topmuziek en veel show, zoals mijn grote idool Lee Towers het jaren geleden ook deed. Tijdens het laatste ‘Gala of The Year’ van Lee, waar ik aanwezig was, wist ik wat mijn missie was: een grote show met een geweldig orkest! We zijn met de opmaat bezig naar dit succes en hopelijk gaat ‘Geef de nacht maar de schuld’ het succes van toen evenaren”.

Vanaf 31 juli is de nieuwe single van Robert overal te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en de diverse andere digitale streaming kanalen.