Zonzo – Proost met mij

Zonzo heeft ondertussen al een behoorlijke reputatie op weten te bouwen dankzij z’n gipsy gitaar. Hij wordt met grote regelmaat door producers gevraagd om met zijn gipsy gitaar een steentje bij te dragen aan vrolijke dansbare producties.

De vrolijke klanken van Zonzo komen terug in tal van liedjes waar oa. z’n zwager John West landelijk bekend werd.Dat de muziekcarrière van Zonzo aan het stijgen is blijkt wel uit het feit dat hij af en toe ook zelf een liedje uitbrengt. De melodielijn van z’n nieuwe single ‘Proost met mij’ die bij Smaragd Music verschijnt, heeft de Hagenees zelf bedacht. Het betreft een gezellig dansbaar nummer in de John West/ Django Wagner stijl. De tekst is geschreven door Manfred Jongenelis. Volgens Zonzo wordt deze muzikale smaak door een breed publiek gewaardeerd. ‘Die muziek zorgt voor volle dansvloeren. De klank van de gipsy gitaar is in Nederland al behoorlijk ingeburgerd. Ik vind het ook heerlijk om te zien dat de mensen genieten van mijn muziek’, glundert Zonzo.