WILLEM JANSEN ZINGT OVER HOE MOOI HET LEVEN IS

Willem Jansen, zanger uit het Gelderse dorp Spijk brengt het feest-gehalte tijdens zijn optredens altijd omhoog met nummers van bekende Nederlandse artiesten.

Willem Jansen is iemand die het anderen graag naar hun zin maakt. Staat graag op het podium en geniet als de mensen die aan de andere kant van het podium staan ook ziet genieten. Een zanger zonder sterallures en die het een ander ook gunt. Ik wil altijd graag dat er een boodschap zit in mijn eigen nummers die ik zing. Met “Het leven is zo mooi” wil ik graag uitstralen dat je zolang mogelijk moet genieten van het leven en de dingen moet nemen zoals ze zijn. Jezelf geen hoge verwachtingen opleggen. Lekker je eigen ding doen. Niets laten opleggen door anderen. En zoals de tekst zegt: En komt er een wolk voor geschoven, dan blaas ik die zo weer op zij. Aldus een trotse Willem Jansen. “Het leven is zo mooi” komt uit Studio-Evolution van Marco Luesink. Marco schreef en produceerde voor Willem Jansen ook nummers als: “Op eigen kracht” en “Voor mij ben jij de mooiste” Prachtige nummers die door zijn Fans luidkeels mee gezongen worden. Het laatstgenoemde nummer deed het erg goed en hij stond daarmee in verschillende ranglijsten. Na een uitstapje bij een andere studio is Willem Jansen weer terug bij zijn vertrouwde Studio-Evolution van Marco Luesink. Marco weet precies wat Willem Jansen graag zingt.

Er zijn maar een paar steekwoorden nodig om weer een mooie nieuwe single te produceren, en dat is hun nu weer gelukt. We zijn trots op het resultaat en hopen hier mee weer een stap vooruit te zetten.

Ook al is Willem Jansen niet de jongste meer, De liefde voor muziek blijft hij uitstralen en dat voel je tijdens zijn optredens.