Verpleegkundige brengt een hartverwarmende song uit.

”Ik wil alleen bij jou zijn”, een tekst en titel die bij heel veel mensen in de afgelopen maanden door het hoofd heeft gespeeld. Dit was voor verpleegkundige Wendy van der Ende ook een reden om een producer te benaderen, om hem een song daarover te laten schrijven.

Wendy zingt haar hele leven al. Ook in verschillende coverbandjes heeft zij reeds gezongen.”Toen ik de afgelopen maanden als verpleegkundige aan het werk was, heb ik van dichtbij zoveel verdriet gezien bij de mensen, dat ik dat heel graag in een lied wilde bezingen als troost voor mensen die zo zijn getroffen door alle ellende”, aldus Wendy. Gelukkig zijn de berichten nu allemaal ietsje beter. Wendy hoopt met haar song heel wat harten te raken, nu mensen weer meer bij elkaar kunnen zijn,  al is het met gepaste afstand.
Er is niets mooier dan heerlijk bij elkaar te kunnen zijn.
De song is een hartverwarmende ballade.